EIFFEL OPTIC E-SHOP VÝPRODEJ Pro ženy Pro muže

Na suchou pleť s jojobovým olejem

Publikováno od Marcela Matalová

JOJOBOVÝ OLEJ - se získává lisováním jadérek simodsie čínské (jojoby čínské). Tato rostlina se pěstuje v Argentině, Austrálii, Izraeli či Mexiku. Plody simodsie se podobají žaludům s obsahem tekutého vosku (až 60%). Ačkoliv se jedná o kapalný vosk, nazýváme jej olejem. Díky chemickému složení tento olej nežlukne a dá se použít pro konzervaci kosmetiky.

Využití jojobového oleje:

  • na ošetření aknózní pleti
  • regenerace pleti
  • pomáhá odstraňovat pigmentové skvrny
  • suchou pleť - dokonale a do hloubky hydratuje a vyhlazuje
  • pro citlivou pleť
  • pro pleť trpící na ekzémy - zmírňuje zarudnutí a zklidňuje
  • olej lze používat místo krému na vlhkou pleť na den i na noc, lze jej obohatit o pár kapek esenciálního oleje

Zavítejte do našeho e-shopu pro zakoupení BIO JOJOBOVÉHO OLEJE lisovaného za studena.