EIFFEL OPTIC E-SHOP VÝPRODEJ Pro ženy Pro muže

Filety na italský způsob

Publikováno od Karolína Arnoštová

Ingredience:

4 kousky rybích filet

4 plátky slaniny

1 cibule

2 stroužky česneku

400g loupaných rajčat v konzervě

20 černých oliv

2 ks mozzarelly

40g piniových oříšků

40g másla

Hrst čerstvé bazalky

Postup

Na rozpuštěném másle osmahneme slaninu nakrájenou na nudličky a cibuli nasekanou nahrubo. Poté co cibule změkne, přidáme nasekaný česnek a ještě chvíli opékáme.

Trochu zvýšíme teplotu a do pánve přidáme rybu a opékáme asi tak 2 minuty.

Nyní teplotu snížíme a přidáme nakrájená rajčata a olivy. A opět povaříme další 2 minuty.

Pánev sundáme z horké plotny a přidáme kousky natrhané mozzarelly.

Na talíři ozdobíme piniovými oříšky a čerstvou bazalkou.