EIFFEL OPTIC ESHOPEIFFEL.CZ Pro ženy Pro muže Slevy a akce

Hraška na obalování

Publikováno dne 08.05.2019 od Štěpánka Koutníková

My Češi, snad díky rakousko-uherské minulosti (jistě vám cosi říká vídeňský řízek), milujeme řízky a vše, co je jim podobné - obalené maso, houby, zeleninu. Obalujeme je v trojobalu, smažíme v pořádné vrstvě oleje a vyrábíme tím pořádně tučnou a nezdravou energetickou bombu. Proto často řešíme, jak si podobné dobroty dopřát a tělo závažně nezatěžovat.

Velmi oblíbené se staly do určité míry módní trendy stravování, jako je veganství a vegetariánství. Mnoho z nás je také nucených stravovat se bezlepkově. Jste-li vyznavači uvedených stravovacích směrů, případně jen tíhnete ke zdravé výživě, zkuste Hrašku.

Výrobek, nesoucí název Hraška, má variantu vanilkovou a na zahušťování a obalovaní. Ta je směsí mletého žlutého hrachu, mouky z jáhel, kukuřice a rýže, soli, česneku a směsi koření, včetně chilli. Proto je ideální nejen na obalování. Hodí se i do pomazánek, různých druhů placiček, dresingů a konec konců i na zahušťování.

Skvěle se s ní zachází, prostě ji podle návodu rozmícháte ve vodě. V ní obalené houby, zeleninu, případně maso nemusíte ani smažit. Postačí je upéct na pečícím papíru, nebo na lehce omytém plechu.

Pikantní Hrašku na obalování najdete ve zdravé výživě v sekci Zdraví v našem e shopu.