Tyto webové stránky přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty a také analyzujeme vaše chování na webu, abychom mohli zlepšovat naše služby nebo pro vás připravovat služby nové. Toho docilujeme užíváním souborů cookies a dalších síťových identifikátorů, které mohou obsahovat osobní údaje. My a partneři máme k těmto údajům na vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjádříte svůj souhlas s užitím souborů cookies a s užitím a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech našich partnerů. Nastavení cookies, personalizace a reklamy si můžete změnit kliknutím na tlačítko „Upravit“. Více informací o zpracování údajů a našich partnerech naleznete na této stránce.
EIFFEL OPTIC E-SHOP VÝPRODEJ Pro ženy Pro muže

Recept: Hovězí s restovanou cibulkou

Publikováno od Marcela Matalová

Recept: HOVĚZÍ S RESTOVANOU CIBULKOU

Ingedience:

  • 4 hovězí steaky
  • pepř
  • 6 cibulí
  • 1 lž. slunečnicového oleje
  • 3 lž. másla
  • 1 - 2 lž. hl. mouky
  • sůl
  • sladká ml. paprika
  • 125 ml vývaru
  • 125 ml červeného vína
  • 1 lžička jíšky

Postup:

  1. Steaky omyjeme, osušíme a pak je rovnoměrně opepříme.
  2. Cibule oloupeme a pokrájíme na kolečka.
  3. Na pánvi rozehřejeme olej a 1 lžíci másla a orestujeme cibuli.
  4. Orest. cibuli posypeme moukou, osolíme a opepříme a posypeme mletou paprikou.
  5. Cibuli vyjmeme a vložíme na talíř do vyhřáté trouby.
  6. Na pánev přidáme druhou lžíci másla opečeme steaky. Z každé strany 3 - 4 minuty.
  7. Steaky vyjmeme a osolíme. Zabalíme je do alobalu a uložíme na teplé místo.
  8. Vypečenou šťávu povaříme s vývarem a červeným vínem.
  9. Jíšku rozmícháme ve studené vodě a zahustíme jí šťávu.
  10. Na talíř naservírujeme steaky a nahoru polademe restovanou cibulku.
  11. Jako přílohu můžete přidat hrášek, brambory či zeleninový salát.