Tyto webové stránky přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty a také analyzujeme vaše chování na webu, abychom mohli zlepšovat naše služby nebo pro vás připravovat služby nové. Toho docilujeme užíváním souborů cookies a dalších síťových identifikátorů, které mohou obsahovat osobní údaje. My a partneři máme k těmto údajům na vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjádříte svůj souhlas s užitím souborů cookies a s užitím a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech našich partnerů. Nastavení cookies, personalizace a reklamy si můžete změnit kliknutím na tlačítko „Upravit“. Více informací o zpracování údajů a našich partnerech naleznete na této stránce.
EIFFEL OPTIC E-SHOP VÝPRODEJ Pro ženy Pro muže

Recept: Kuřecí paličky v jogurtové marinádě

Publikováno od Marcela Matalová

RECEPT: Kuřecí paličky v jogurtové marinádě (GRILOVÁNÍ)

Ingredience:

  • 12 kuřecích paliček
  • 250 g bílého jogurtu
  • 1 mrkev
  • 1 jarní cibulka
  • 4 stroužky česneku
  • 2 malé chilli papričky
  • 4 snítky petřželky
  • 2 pol. lž. olivového oleje
  • sůl
  • ml. pepř

Postup:

  1. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme najemno.
  2. Oloupeme mrkev a nastrouháme nahrubo.
  3. Bílý jogurt vložíme do mísy a přidáme jarní cibulku a mrkev.
  4. Očistíme si česnek a prolisujeme. Přidáme do jogurtu.
  5. Jogurtovo-zeleninovou směs dochutíme olejem, solí a pepřem.
  6. Kuřecí paličky vložíme do marinády. Necháme přes noc odležet.
  7. Druhý den vyjmeme paličky z marinády a pozvolna grilujeme (30-40 min).
  8. Před podáváním posypeme ugrilované paličky najemno nasekanou petrželovou natí.
  9.