EIFFEL OPTIC ESHOPEIFFEL.CZ Pro ženy Pro muže Slevy a akce

Vybíráme olivový olej II.

Publikováno od Marcela Matalová

EXTRA PANENSKÝ OLEJ

Velmi často dochází k záměně s panenským olejem. Ačkoliv je kyselost v obou případech nižší než 0,8o a zároveň se jedná o pravou šťávu z oliv, rodíl je daný kyselostí a smyslovou analýzou.

Extra panenský olej je perlou mezi olivovými oleji a má nezaměnitelnou vůni a chuť. Perfektní kvalita si vyžaduje důkladnou péči o olivový sad a nejpřesnější odhad nejpříznivějšího období pro ruční sklizeň.

Zcela mimořádným olivovým olejem je extra panenský v bio kvalitě. Je vyrobený z oliv, které se v žádném okamžiku nedostaly do styku s chemií. Lze jej běžně používat do salátů, vařených jídel i polévek. Skvělou pochoutkou je také olivový olej s trošičkou balzamikového octa, do kterého si namočíte kousek bílého chleba.

 

PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ

Taktéž je to čistá šťáva z oliv. Nijak se chemicky neupravuje. Získává se lisováním oliv a jeho vlastnosti zůstávají nedotčené. Je to zcela přírodní produkt.

Používá se do salátů, polévek a ostatních pokrmů. Rovněž si jím můžete potřít bílý chléb.